Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 februari 2023, je ziet ze nog wel eens lopen, mensen met mondvodden.

Leeftijd heeft daar btw niets mee van doen. Zowel oudere, jongere als middelbare gasten zie je, met een alwetende, trotse blik, met zo’n ding voor door de appie lopen. Ik zag een paar dagen geleden zelfs weer een man op een fiets met zo’n ding voor. Zijn vrouw reed zonder, maar wel een paar meter achter hem. Ze keek treurig.

12 professoren van gerenommeerde universiteiten hebben aangetoond dat mondvodden echt geen flikker helpen. Echt nul komma nul. Datzelfde geld btw voor handen wassen. Wat zei die gnoom van een rutte ook alweer? Dat je je handen kapot moest wassen? Het rapport is op 30 januari 2023 gepubliceerd maar de media is te druk met ufo’s en het afdekken van schandalen voor de zittende macht. Toch komt het allemaal aan het licht, je moet het alleen willen weten.

De oversterfte gaat ondertussen gewoon door. Dezelfde mensen die zeiden dat mondvodden verplicht moeten zijn in de kinderopvang en op mijn zoons school, stonden er op dat we gevaxxxt werden met een experimenteel vaxxxin. 100% veilig en effectief! Net als het sturen van oorlogsmaterieel naar het oosten. Amerika en Frankrijk roepen, sinds vannacht, dat hun onderdanen Rusland en Belarus moeten verlaten. Wereldoorlog III. Kan iemand zich voorstellen dat ik na 3 jaar stukkies schrijven langzamerhand gek aan het worden ben van zoveel leugens en bedrog?

Er gaat de aankomende maand nog veel meer aan het licht komen, En dat is precies wat de bedoeling is. March Madness! Om te kunnen ‘build back better’ moet je eerst iets afbreken. Veel helden van weleer zullen aan de schandpaal genageld worden, schuld wordt afgeschoven, rookgordijnen aangelegd. Man wat een kansen! Om het echt anders te gaan doen.

De afgelopen 3 jaar hebben mij niet gek gemaakt, althans volgens mij niet🤠. Ze hebben me strijdbaarder gemaakt dan ooit! Gisteren zei een man tegen mij dat ik ‘het vuur in mij moest laten branden’ en dat zal ik doen! Al gaat alles mij veel te langzaam, ik besef me dat het gaat zoals Hij het wil, niet ik. Dat ik niets meer ben dan een klein werktuigje in Zijn handen. Zoals alles om mij heen want man, man, man er gebeuren zoveel mooie dingen! Recht zo die vaart Koertje. We gaan er een pracht zomer van maken!!!

https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD006207.pub6/full?highlightAbstract=face%7Cmasks%7Cmask

Een foto uit de oude doos, toen ik me inzette als mondvodraper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *