Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 februari 2023, Rusland mag in geen geval de oorlog winnen, zegt macronnetje.

De oversterfte is voorbij, zegt het cbs. We moeten ons niet met huntertjes laptop bezig houden maar met klimaatverandering, zegt aoc. We scheren langs een recessie, zegt klaasje knot. Meer wapens voor mijn vriendje zelensky, zegt heksje ursula. En wij? Wij winkelen doorrrrrrrr.

Omdat ik dus niets meer geloof, niet wat er in de kranten staat, niet wat er in de geschiedenisboeken staat, en niet wat er in de bijbel staat, helemaal niets! Moet ik naar de waarheid op zoek. En waar vind je die? Jezus zei: “Sta op, en herinner jezelf,” en dat probeer ik. Tis niet makkelijk maar gelukkig heb ik Sam. En natuurlijk Lizzy Meerkoet, Willie de Zwaan, Boris Spin en Woody Specht. Zij helpen mij, samen met het donkere water van de Dokkumer Ee, iets terug te vinden van waar het leven om draait. En vanaf volgende week krijg ik nog meer hulp! Ik verheug me er zo verschrikkelijk op. Ondanks dat ik heb geleerd om altijd tevreden en dankbaar te zijn, nergens naar te verlangen, mis ik ze zo. Maar vanaf volgende week komen ze weer in mijn leven, mag ik weer voor ze zorgen! Met ze op pad, ik kan niet gelukkiger zijn.

Elanor, Frodo, Lou en Smurf, de eerste twee zo stabiel als een huis, de laatste zo schizofreen als happy socks. Als er iemand is die mij kan vertellen waarin ik mijzelf moet herinneren is het Frodo wel. Ik kan niet wachten om weer dichtbij hem te zijn, en me te omringen met de rust van zijn moeder, Elanor. Hé, wat is het leven mooi, tis alweer vrijdag. Nog even genieten van dit weekend en dan op naar de langoren. Lekker lopen! Bouwen aan de karavaan, de karavaan van liefde.

https://youtu.be/ehfiQd7lcPY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *