Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 februari 2023, het verbaasd me nog steeds.

Maar andere mensen die mij kennen totaal niet, het ligt dus echt aan mij. Het verbaasd mij dat mensen deze stukkies zo serieus nemen. Het heeft mij eigenlijk altijd verbaasd dat mensen mij serieus nemen.

Hoeveel mensen me nu al hebben laten weten dat ze zich beledigd voelen door 1 van mijn stukkies, tis niet te tellen. Dat ze stoppen met ze te lezen omdat ik iets niet had mogen zeggen of omdat ik onzin zou schrijven. Ik begrijp daar echt geen reet van, sorry.

Daarnaast is het totaal niet belangrijk! Dan lees je ze toch niet? Ik schrijf ze niet voor jou, niet voor iemand, niet met een doel of reden. Ik schrijf ze omdat het moet, omdat ik het leuk vind, en omdat het nu nog kan. Jou mening interesseert me echt helemaal niets, het zijn mijn hersenkronkels, ik moet ze kwijt.

Zo das weer ff gezegd. Moest het eruit gooien. Verder gaat het hartstikke goed! Het wordt mooi weer, man wat geweldig!!! Niets gaat zoals ik wil dat het moet gaan dus loopt alles op rolletjes. Tis een teringzooitje dus wat willen we nog meer? Dierbaren haten me, het leven is mooi! Ik ga er weer met frisse moed tegenaan, kop op gozer…

Één reactie op “6 februari 2023, het verbaasd me nog steeds.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: