Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 februari 2023, had wel 100 ingevingen voor dit stukkie gisteren.

Maar nu zit ik hier al een tijdje naar dit lege schermpje te staren. Die onderwerpen zijn niet weg maar waar moet ik beginnen? Kweet het niet meer. Niemand vind mij meer leuk.

Hahaha, dat klinkt zielig🤠. al is het waar das absoluut niet hoe ik me voel. Maar het is wel ongelooflijk hoe hard de weerstand is, vooral van mensen dichtbij me, op de manier hoe ik leef. Of het kan niet waar zijn wat ik doe, of het is niet eerlijk, of ze geloven me niet. Denken dat ik stiekem nog een lijntje heb met mijn grote vriend rutte of op een andere manier de boel aan het flessen ben. En het leuke is, het doet me niets, dat merken ze. Daarom worden ze nog bozer, nog wantrouwender.

Nou het doet me niets, tuurlijk ik vind het jammer dat ze boos worden. Boos worden, op mij, geeft een slechte energie, ik kan het weten. Ik werd zelf vaak boos op mezelf dus weet precies wat al die mensen voelen. Ben er zelf mee gestopt, met boos zijn op mezelf, der is nou eenmaal niets aan te doen. Ik wist waar ik aan begon. Nu moet ik het nog voor elkaar krijgen niet meer boos op anderen te worden of beter gezegd, verdrietig. Ik ga ze echt niet overtuigen met woorden.

De podcast is er. Heb ‘m gisterenavond afgeluisterd en ik moet zeggen, lekker om naar te luisteren, al zeg ik het zelf. Nog meer woorden maar gelukkig met meer rede als mijn, over het algemeen, emotionele geratel. Ben zo blij dat ik, een slim, iemand gevonden heb waarmee ik over dit soort onderwerpen kan praten. Dat je echt alles eerlijk op tafel kan leggen. Dat er geen taboes zijn. Die zijn er zoveel in onze ‘vrije’ wereld. Das altijd mijn probleem geweest, dat ik het nodig vind om controversiële onderwerpen op tafel te gooien. Het niet eens te zijn met het narratief is een sport van me. En meestal sta je dan alleen, wordt je ontslagen of lopen mensen bij je weg. Maar nu mag het! De zesde aflevering van de Fryske Filosoof en de nar, heel veel plezier🤠

https://anchor.fm/koert-krouwel/episodes/podcast-6-e1ud6uc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *