Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 februari 2023, nog even geen podcast!

De Filosoof voelt zich niet zo lekker. Hij is ziek. Er komt best wat kijken bij het maken van een podcast. Niet alleen je stem wordt opgenomen tijdens het lullen maar alle geluiden die je tijdens de opnames maakt. Dus het schuiven van een stoel, een kuchje, het gekraak van de vloer, noem het maar op. Dat kan je wegfilteren en dat moet nog ff gebeuren. Hopelijk vandaag!

Ik ben opgevoed met het gezegde: ‘Al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel.’ Als iets een leugen is dan is het wel dit gezegde. De leugen is veel sterker, veel aantrekkelijker voor de mens om te accepteren, het is de waarheid die afschrikt.

De ‘waarheid’, ik hoor vaak,’dat is jouw waarheid’. Weer zo’n leugen. Ooooooo ik moet het loslaten. In dit stukkie wilde ik het hebben over de oversterfte. Volgens het cbs issie voorbij. Sinds november 2021 volg ik ze een beetje. Wat moeten ze daar een lol hebben met die cijfertjes. Alles kan je eruit halen! Waaronder de ‘waarheid’.

Oversterfte? Voorbij. Inflatie? Onder controle. Covid? Weggevaxxxt. Rusland? De navo is klaar voor WW3. China? Waar ligt dat? Bricslanden? Gewoon negeren. Iran? The Great Reset? Peru? Heel Zuid-Amerika? Het wef? Sudan en Israël? klausje wie? Afghanistan? cbdc of insectenmeel? Waar heb je het over? Kijk nou maar naar links, dan zie je rechts niets.

Goed genoeg gezeurd, ben al weer veel te lang met dit stukkie bezig. Ik ga er weer een topdag van maken! Op zoek naar de waarheid. Hij ligt hier buiten ergens, in wat mij ontroert. Ik kom er iedere dag een heel klein stukkie dichterbij. Althans, das vooralsnog mijn waarheid. Maar wacht maar tot ik Hem echt gevonden heb. Hij zal zich in al zijn grootsheid tonen. Fuck de leugen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *