Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 februari 2023, het gaat gebeuren!

De Filosoof en de nar gaan op toer🤠. Gisteren hebben we weer een podcast opgenomen en de conclusie is dat we de boer op moeten. Het land in, Fryslan dat dan weer wel. Maar ja! Hoe groot is Fryslan? Persoonlijk vind ik dat Texel er bijhoort. En west Fryslan? Wat moeten we daarmee? Als voetbal fan zeg ik nee. Nog zo’n club erbij waarvan je zegt: ‘moet dat?’ Op zich zijn die plaatsjes langs de Zuiderzee wel leuk voor de plaatjes maar de rest? Nou ja, das van latere zorg….

Ja ja, we vinden dat we wat te vertellen hebben. En dat we daar niet te lang mee moeten wachten. Kheb het hier al vaker aangehaald dat het niet om ons gaat maar om de kinderen.

En dat kan alleen maar gestopt worden door ons. De volwassenen. Hoe? Door eerlijk te zijn, onze verantwoordelijkheid te nemen en te zorgen dat ze in vrijheid kunnen leven. Toevallig zijn dat de peilers waarop de oude Friezen hun bestaan hadden opgebouwd.

Hmmm dit stukkie wil nog niet vlotten. Kheb nog moeite met het vinden van de juiste woorden. De podcast van gisteren moet ik nog verwerken. Nog een x terugluisteren en er dan mee aan de slag. Ergens eind februari! Persoonlijk vind ik 23-02-2023 wel een mooie datum voor een eerste dienst van de Fryske Filosoof en de nar….

Morgenochtend een nieuwe aflevering van de Fryske Filosoof en de nar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *