Categorieën
Niet gecategoriseerd

31 januari 2023, ff voor de geschiedschrijving.

rob bauer. Niet vergeten! Tis een Nederlands militairtje. Een hoge, bij de navo. Zo hoog dat tie in Portugal geïnterviewd is. Volgens robbie zijn we klaar voor een ‘full scale war’ tegen Rusland. robbie verteld dat doodleuk op de nationale televisie in Portugal. Die robbie, Google hem eens, tis een deugniet…

Eigenlijk, zegt robbie, moet er nog 1 ding gebeuren, onze economieën moeten getransformeerd worden in oorlogseconomie’n. Je ziet een klein straaltje kwijl langs zijn lippen, hij zit daar met een stijve daar ben ik van overtuigd! Moet toch de natte droom van elk soldaatje zijn? robbie’s momentje, ik denk dat robbie’s ouders trots voor de tv zaten. Fuck robbie.

Ik ga het weer een x herhalen. Sorry, sorry, sorry kids. Wat ben ik een lul dat ik het zover heb laten komen. Dat ik niet eerder in wilde zien dat meewerken, de leugen, niet doet verdwijnen. Nu hebben jullie geen reet aan een sorry, der moet meer gebeuren! Woensdag neem ik weer een podcast op met de Fryske Filosoof, dan moeten we het er maar eens over hebben!

Ik beloof dat ik jullie niet laat afslachten, ergens ten oosten van Duitsland, omdat een stelletje megalomane machthebbers graag wat wapens willen uittesten. robbie en consorten kunnen de klere krijgen. Tis alleen ff de vraag hoe🤠. Op zich is het niet zo moeilijk, alles draait om afleiding. Daar is robbie ook een meester in. Alleen begin ik niets, alleen samen komen we een heel eind. Maar hoe bereik ik samen? Ik geloof dat dat wel goed komt. Wij zijn het die de loop der geschiedenis beïnvloeden. Dat moeten we niet aan de robbie’s van deze wereld overlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *