Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 januari 2023, wat is het toch fijn om te praten.

Gisteren weer een podcast opgenomen met de Fryske Filosoof , afgelopen maandag kwam een oud-collega langs en dinsdagavond sprak ik een onderneemster en moeder! Drie waardevolle gesprekken in 1 week, ik ben een gezegend mens. En dan is de week nog niet eens voorbij!

Sietze (de Filosoof zijn echte naam) en ik gaan het wat verder doortrekken. Niet alleen een podcast waarin je twee harige mannen hoort OH’n over God maar ontmoetingen, diensten waarin we met elkaar op zoek gaan naar Zijn woord en gaan onderzoeken of we Zijn wetten nog kunnen inpassen in ons leven. Sietze gaat in de podcast verder in op die wetten. Ff voor de duidelijkheid het zijn geen geboden! God is niet afgedaald om ons een tablet met 10 geboden te komen aanbieden. Het zijn wetten die je in de natuur vind. Natuurwetten.

Spannend, ja vind ik wel. Maar ja we moeten wel. Er moet een alternatief komen voor wat er plaatsvind in deze provincie, in dit landje, op deze aarde. Één waarin we niet tegen zijn, niet gaan demonstreren of rellen maar gaan bouwen aan Zijn wereld. Een wereld die gebaseerd is op die wetten en gewoon gezond Fries boeren verstand. Daarom ben ik hier en wordt er zo goed voor mij gezorgd, dat kan niet anders. Als het ergens kan dan is het hier. Dat laat Hij me elke dag weten…

Er gebeurt zoveel. Binnenkort mag ik weer voor de langoren zorgen en ondertussen meehelpen aan het opzetten van diensten voor een Fries alternatief. Krijg het nog druk🤠

https://anchor.fm/koert-krouwel/episodes/Creatie–Volk–en-Individu-e1tm976

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: