Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 januari 2023, alweer….

Als je elke dag een stukkie schrijft valt het nog meer op hoe snel het gaat. Jacinda is er ook achtergekomen. Ik zag gisteren een paar stukkies van haar speech voorbijkomen, ze is ouder geworden. En nog lelijker, maar das een oordeel en dat mag niet van de mensen om mij heen.

Is er iemand die gelooft dat die heks vrijwillig aftreed? Volgens mij was het iets voor kerst dat ik een interview las waarin ze duidelijk aangaf dat ze haar termijn vol wilde maken. Naast die muppet uit Canada en pinokkio, hier in ons k*tlandje, is ze de meest tirannieke globalist uit het rijtje wereldleiders. Je ziet haar ook twijfelen als ze de tekst over haar ontslag voorleest. Wat een poppenkast, wat een triestheid.

Maar er gebeurde meer op het wereldtoneel gisteren. Saoedi Arabië heeft aangekondigd klaar te zijn om de Petro dollar te verlaten en zich aan te sluiten bij de brics landen. Naast Iran, Turkije, Nigeria en bijna alle Zuid Amerikaanse landen groeit die club als nooit tevoren. Ondertussen blijven de westerse landen, zogenaamd, voor miljarden aan wapens naar Oekraïne sturen. Dat het geld verdwijnt wat daarmee gemoeid is, daar ben ik van overtuigd. Maar dat die wapens in Oekraïne aankomen niet.

Ik heb gehoord (niet verder vertellen!) dat Duitsland zich, in het geheim, heel stiekem, wil aansluiten bij de brics. Ssssssshhhhhhsssssttt

De hegemonie van de dollar is voorbij. Wat dat voor gevolgen gaat hebben is niet te voorspellen. Meerdere wereldleiders, die pogingen hebben ondernomen om onder het juk van de Amerikanen uit te komen, hebben dat met de dood moeten bekopen. Maar dat gaat sloppy joe, dit x, niet lukken. Ter nagedachtenis aan Khaddafi en Saddam dit stukkie. Jullie harige, gehavende hoofden, vlak voor dat jullie werden opgepakt, staan in mijn geheugen gegrift. Tis zover mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *