Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 januari 2023, ik ben er nog niet uit.

Gisteren zoveel gesprekken gevoerd. 2x te horen gekregen, in een serieus gesprek, dat het wel goed is als er wat minder mensen op deze aardkloot rondlopen. Je kan me niet kwaaier krijgen. Nog vaker te horen gekregen dat ze het doen voor hun kinderen en familie, als die er niet waren geweest dan hadden ze allang actie ondernomen. Tegenwoordig lach ik dan maar en mompel wat.

Kheb alles wat ik gisteren tot me heb genomen nog niet verwerkt. De zinnen vloeien nog niet uit mijn pen. Om het populair te zeggen, het moet nog landen. Hang alweer een tijdje boven dit stukkie tekst, veel knalt door mijn hoofd maar tis nog geen geheel. Morgen weer een nieuwe poging.

Tis gelukkig droog, dat scheelt. Zo’n hele dag regen is niets voor Sam en mij. We willen buiten zijn, aan bomen snuffelen, gaten graven en lopen. Hele stukken lopen. Met Elanor, Frodo, Lou en Smurf. Laten weten dat wij helemaal niet met teveel zijn. Dat er nooit teveel kan zijn. Dat jij die ander bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *