Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 januari 2023, vrijdag!

Ik had vandaag willen beginnen met wat data uit een video van Dr. John Campbell. Ik volg die man al ruim 2 jaar. Gisteren plaatste hij een video over een onderzoek, uit Ohio (USA), wat door een zorginstelling was verricht. Op eigen houtje zijn ze, de afgelopen jaren, gaan meten wat de voordelen zijn van de vaxxxinaties. Wat de kansen zijn om ziek te worden na een vaxxxinatie. Hoeveel bescherming de vaxxxen bieden, en wat de voordelen zijn ten opzichte van niet-gevaxxxten.

Eerst ff over Dr. Campbell. De beste man heeft zich 2x laten prikken. Als goed Engelsman natuurlijk met AstraZeneca. Vanaf dag 1 van de plandemie is hij volgens mij gestart met zijn filmpjes. John was erg geschrokken en ging volledig mee in het narratief. Maar John bleef wel kritisch! Dat zouden meer mensen moeten doen!

De boosters heeft John overgeslagen. Hij vertrouwde het niet helemaal meer. En ondertussen is hij voor velen uitgegroeid tot een baken van common sense. Zijn video van gisteren is, ondertussen, door YouTube verwijderd van internet. Nog geen 24 uur heeft tie erop gestaan. Toch zag ik op andere kanalen al reacties staan over de inhoud van de video, die was namelijk tamelijk schokkend.

Uit het onderzoek blijkt namelijk dat de kans om ziek te worden niet afneemt maar juist toeneemt! Helaas heb ik het filmpje maar 1x tussen neus en lippen door gezien. Ik had me voorgenomen hem voor dit schrijven nog een x te bekijken, das dus niet gelukt. Hierdoor heb ik niet alle cijfers paraat die in de video genoemd worden. Maar wat ik me nog kan herinneren is dat de kans om ziek te worden na de eerste prik met 1.7% wordt verhoogd! Na de tweede prik heb je nog meer kans om ziek te worden maar na de boosters knalt de kans op ziek worden helemaal omhoog, das echt ongelooflijk! John heeft ondertussen alweer een nieuwe video op YouTube gezet waarin hij zich verontschuldigd voor die van gisteren. Je ziet dat hij baalt. Nou ik ook!!!

Vandaag zijn de cijfertjes gepubliceerd van het cbs over de ‘doden per week’ van week 51 en 52. Die van 51 waren ze vorige week vergeten. Niet dat ik ze vertrouw maar je moet wat als wappie. Wereldwijd wordt censuur gepleegd. In de US waren het niet fauci, tRump of biden die de touwtjes in handen hadden wat betreft de bestrijding van de plandemie maar het pentagon. We zitten midden in een oorlog, een oorlog tegen de menselijkheid. Triest dat zo weinig mensen dat durven in te zien…

Kheb ff gezocht en hier is het rapport. 🤠

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1

Ff zoeken en dan vind je het rapport! https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *