Categorieƫn
Niet gecategoriseerd

1 januari 2023, om 22.03 gingen Sam en ik naar bed gisterenavond.

Sam was er toen redelijk klaar mee, ik ook. Om 00.14 werd ik wakker gemaakt door Sam en een oorverdovend geknal. Gelukkig was dat vrij snel voorbij, maar het bleef nog wel lang doordreunen. Met mij ging het ondertussen niet zo goed. Ik moest, zomaar uit het niets, kotsen. Als ik ergens een hekel aan heb is het spugen, kotsen, over je nek gaan. Ik ben daar niet goed in. Vind het verschrikkelijk! Maar ik moest? Waarom?

Ik had niets verkeerds gegeten, dat weet ik zeker, ik had het net vers gemaakt. Drinken doe ik niet meer, of het zou van het water moeten komen, dat is het enige, naast thee, wat ik nog drink. Ziek ben ik niet. Althans niet ziek ziek. Dat ik wat mankeer is wel duidelijkšŸ¤ . Maar ik moest echt over mijn nek. Kwam er niet onderuit, bah wat heb ik daar toch een hekel aan!

Terwijl ik over de wc-pot hing, mezelf ondertussen ontzettend zielig voelende, bedacht ik me dat het wel eens de shit van 2022 kon zijn die eruit moest. Het zweet liep me over de rug want als dat zo was dan zou ik er wel een tijdje zitten. Maar iets anders kon ik me niet bedenken. In mijn hele leven, vanaf dat ik het me kan herinneren, heb ik misschien 10/20 x boven een pot gehangen. Als ik kotsen enigszins kon vermijden dan deed ik het. Net niet teveel drinken, geen vinger in je keel stoppen als je die goede raad kreeg, dat soort dingen. ik vind het gewoon errug vies, kotsen. Die smaak in je mond, bahā€¦

Gelukkig kon ik het over de nek gaan beperken tot 1x. Het heeft wel ff geduurd maar het lukte me het om te zetten naar poepen, daar ben ik wel weer echt fan van, niets zo lekker als een mooie drol draaien. Nu, ruim 8 uur in 2023, is de misselijkheid van 2022 voorbij. Tis tijd die van 2023 op te bouwen. Tis alweer goed begonnen met bommen in Afghanistan en OekraĆÆne. Hoeveel oorlogen gaan er dit jaar losbarsten? Kansen genoeg. Burgeroorlogen, bliksem oorlogen, guerrilla oorlogen, stiekeme oorlogen en de ultieme! Wereldoorlogen ze liggen allemaal op de loer.

Een dankbaar 2023, dat wens ik de wereld. Dankbaar voor elk moment. Voor het kopje thee wat ik op dit moment drink, het gezang van de merel hier iets verderop in de boom, Sam zijn kop op mijn been. Dankbaarheid, meer heb je niet nodigā€¦

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *