Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 december 2022, ik zou het, iig effentjes, over de update van het cbs hebben vandaag.

Maar das niet nodig. Die is er niet. Nou das niet helemaal waar, der is wel een update alleen zijn ze vergeten week 51 toe te voegen. Week 50 is wel aangepast in vergelijking met vorige week maar geen nieuwe week. Vergeten. kan gebeuren toch? Als je 52x per jaar een batch moet runnen gaat het wel een keertje fout. Je bent tenslotte ambtenaar, de druk ligt niet hoog, het gaat maar om een paar doden. Meer dan 4000 waarschijnlijk. In 1 week. Die kan je best vergeten….

Net als de kinderen die beloofd was dat ze wat geld zouden ontvangen. Is niet gelukt, het spijt de ambtenaren. Ze voelen zich vast lullig terwijl ze hun champagneglas heffen op het nieuwe jaar. Ambtenaren, volgens mij kan je als mens niet dieper zakken. Als account manager vond ik het verschrikkelijk om te moeten onderhandelen met ambtenaren. Dat is de reden dat ik voor de financiële sector ben gegaan. Ambtenaren voeren uit, denken niet zelf na maar doen wat er van ze gevraagd wordt. Radertjes in een allesvernietigend systeem…

Volgens Stoltenberg zijn wapenleveranties de snelste weg naar vrede. Der zijn nu ambtenaren bezig om deals te sluiten met wapenhandelaren om te zorgen dat wat meneer Stoltenberg heeft gezegd ook gebeurt. Als meneer Stoltenberg had gezegd dat het sturen van rozen de oplossing was waren ze gaan onderhandelen met rozenkwekerijen, net zo makkelijk, niet nadenken, uitvoeren.

Walgelijk!!! Ik heb het vaker benoemd, na WW2 waren het niet de nazi’s waar verzetstrijders het moeilijk mee hadden, niet de NSB’ers. Het was de bakker die een bordje op de deur had met “Verboden voor Joden”, de NS machinist die de treinen bestuurde, de burgemeester die opdracht gaf om gezinnen te transporteren. Zij bleven na de oorlog ongemoeid, haben es nicht gewusst.

Ambtenaren, van hetzelfde cbs als die de doden bijhoudt per week, hebben besloten dat overleden personen niet mee worden gerekend in het onderzoek naar de vaxxxinatieschade. Hahahaha, de ambtenaar die opdracht heeft gekregen dat op te schrijven zou ik graag een oorkonde willen overhandigen. Die van grootste wegkijker van week 51 2022, kunnen we die statistieken niet gaan bijhouden?

Update van vannacht, 30-12
Die van vorige week, 23-12
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/rapporten/2022/12/13/data-protection-impact-assessment-dpia?fbclid=IwAR0Ujiz-JRm8ZC7-UXlsK9JVE3QURWZPsuZVPLIodMFW1XChsxOHOzK0iSY – dit is het hele rapport.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *