Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 december 2022, tis koud in Amerika!

Dat krijgen we mee via MSM. Maar tis ook koud in Saoudi Arabië, en in Koeweit. Omdat dat hele leuke beelden oplevert zet ik hieronder een foto en een filmpje. Kijk, dat er in derde wereldlanden als de usa mensen doodvriezen in hun auto en op straat is nu al jaren normaal, dat gebeurt ieder jaar! Maar dat het sneeuwt in het Midden Oosten komt niet al te vaak voor, terwijl het zulke mooie beelden oplevert.

Kheb er nog een filmpje bijgezet, voor alle deugers, van een wat geagiteerde man in de vs. 1.7 Triljoen dollar, das 1.7 duizend miljard. Dat gaat die clown daar uitgeven. Aan climatchange. En dit vinden we normaal?

We worden zo gruwelijk, zo open en bloot, zo walgelijk direct en met open vizier, bedondert dat het het met geen pen te beschrijven is. Alle bestaande superlatieven schieten te kort. En toch blijven we allemaal meedoen. Wat is de “mens” toch een in en in triest wezen. En dan zegt mijn zoon van 17, “ja maar pa, we kunnen er toch niets aan doen.” Ik vloek niet maar AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH…..

DAT KUNNEN WE DUS WEL!!!!

En ik ga het doen…. Verdomme….

Één reactie op “29 december 2022, tis koud in Amerika!”

Ik heb een ander probleem het is veel te nat hier..de modder tot je oren, ezels die snorkelen moeten leren of bijna wegwaaien..lang leve nederland en de medemenselijkheid..
Dit eenzame ezelvrouwtje ploetert voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *