Categorieën
Niet gecategoriseerd

23 december 2022, ik had echt hele andere plannen.

Wilde het er niet over hebben! Vond de 3616, van vorige week al veel. Toch zitten we nog niet op de aantallen van vorig jaar. Toen was er net een prikronde geweest en gingen volgens de media vooral de niet-gevaxxxten dood. Der is nu ook een herhaal-prikronde geweest maar daar zijn niet al teveel schaapies voor gegaan. Iets meer dan 25% van de 12 jarigen en ouder heeft de laatste herhaaldosis gehaald. Vorig jaar waren we in week 50 al over de piek heen, daar werken we dit jaar nog naar toe. Of zou dit de piek zijn? Je weet het niet hè, spannend? Mwah…

Het maakt toch geen flikker meer uit. Er is geen weg terug, geen mogelijkheid te zeggen: “Sorry, ‘t was allemaal een foutje, we draaien alles terug.” De, zoals het genoemd wordt door onze leiders, ‘4de industriële revolutie’ is in volle gang. Er zijn (ik doe het ff in het Engels, klinkt imposanter) meerdere “Fourth Industrial Revolution Centra’s” opgericht in de wereld. C4IR (centre for industrial revolution) noemen ze het zelf. 16 heeft het wef er de afgelopen jaren wereldwijd neergezet. 61 triljoen hebben ze ervoor over om deze revolutie te doen slagen. Wereldwijde dominantie van een groepje psychopaten. Ze vergeten alleen 1 ding, God.

Die C4IR zijn vooral bezig met trans-humanisme. Denk aan het neurolink speeltje van elon. billy heeft trouwens ook zo’n bedrijf, een beetje miljardair doet aan chipjes in mensen zetten, daar zit geld in! Stel je voor! Zo’n chipje in alle mensen op de wereld, denk aan de updates, aan het onderhoud, aan de continue stroom van money, money, money die je portemonnee binnen stroomt. Ik raak er, als oud Sales binnen de IT, bijna opgewonden van🤠.

De 4de industriële revolutie, van mij hoeft het niet. Ik ga er niet aan meewerken, sterker nog, ik werk er niet aan mee. Trouwens, God gelooft er ook niet in, dat laat tie mij elke dag weer weten. Hoe meer ik op hem vertrouw hoe meer ik ontvang. Maar ik ben er nog lang niet hoor! De echte beproevingen moeten nog beginnen. Geef mij kracht Heer, amen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *