Categorieën
Niet gecategoriseerd

22 december 2022, vandaag weer kaas maken.

En koolrolletjes, ik ga ze vullen met oesterzwammen, ui, wortel en doperwtjes. Iets met bloemkool, wat weet ik nog niet precies. Rösti ga ik maken en natuurlijk stoofpeertjes! Een kerst zonder stoofpeertjes is geen kerst.

Moet ik niet vergeten een fles port te kopen. Das wel lastig nu ik niet meer drink, kheb geen alcohol meer in huis. Stoofpeertjes zijn het lekkerst met port, kaneelstokje, kardemom en steranijs. Volgens mij ruikt niets zo winterig als stoofpeertjes als ze op staan. Heerlijk!

Drukke leuke dag voor de boeg, laat ik maar beginnen, ik ben al best wel laat. Nog ff voor de goede orde een waarschuwing. Pas op met film kijken!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *