Categorieën
Niet gecategoriseerd

21 december 2022, tis weer zo’n dag!

Teveel onderwerpen om ze allemaal te behandelen in dit stukkie. Alles is een leugen! Echt alles…

Mijn frustratie is dat ik dat niet over de bühne krijg. Meewarige blikken als je de berichten over de vermeende verliezen van Rusland in twijfel trekt. Of de berichtgeving rondom tRump afdoe als onzin. Ondanks dat de beste man volgens de kranten al tig x is veroordeeld loopt hij nog steeds rond, verkoopt hij, nu, zelfs Superman kaarten van zichzelf via internet. Na de invallen in zijn pandje in Florida kreeg ik te horen dat het afgelopen was met ‘m. Niets is minder waar.

poetin zou vechten met 40 jaar oud materieel, zijn soldaten bellen jammerend naar huis. De waarheid is dat Oekraïne allang heeft verloren. Mits generaal Zaloezjnyj (hou hem in de gaten, we gaan veel van hem horen de aankomende tijd) iets van 500 tanks, nog een paar honderd kanonnen en wat lange afstandsraketten ontvangt, inclusief personeel om ze te bedienen, gaat tie het niet winnen laat hij weten in the economist. Althans als je goed leest. Das een probleempje tegenwoordig. Goed lezen.

Die acteur, die zich daar de baas noemt, zelensky, heeft afgelopen zondag een klotedag gehad. Na de finale drong hij aan op wat zendtijd via zijn bekende zoom kanaaltje. De fifa en Qatar gingen daar niet mee akkoord, zijn een beetje zelensky moe. Wie niet.

Waar ik mij telkens in vergis is de tijd! Mijn westerse opvoeding neemt continu de overhand. Russen kennen geen tijd, Chinezen ook niet. Afrikanen niet en de Indianen in Zuid-Amerika al helemaal niet. Wij westerlingen kennen tijd, leven met de tijd alsof ons leven er vanaf hangt. Alles moet op tijd weg, af of zijn. Ik moet de tijd meer leren loslaten, die zorgt voor de miscommunicatie. Gewoon meer tijd nemen. Tijd is er genoeg! Mooi onderwerp, tijd. Daar ga ik het vaker over hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *