Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 december 2022, vind er echt nergens iets over!

Niet dat dat vreemd is. MSM rapporteert alleen wat salonfähig is. Wat past in het narratief, tis de spreekbuis van de heersende macht. Maar het is wel relevant! Er zijn in Europa dus nog rechters die wel proberen recht te spreken. Niet in ons k*tlandje, maar dat schijnt niemand iets te bommen. Nederland is het afvoerputje van de EU. Ranziger dan hier kan je het niet krijgen.

In Zweden heeft een rechter, gisteren, besloten dat er geen Koerden mogen worden uitgeleverd aan Turkije. In Nederland heeft een rechter, ook gisteren, besloten dat een Engelsman terecht 2 jaar lang de toegang is geweigerd. 2, op zich, totaal verschillende uitspraken maar zo nauw verbonden. Uitspraak 1 heeft grote gevolgen voor Zweden! Wat zeg ik voor de hele EU! Uitspraak 2 op dit moment vooral voor de betrokkene, maar is zo gevaarlijk voor onze toekomst, helaas kan die toekomst de gemiddelde Hollander geen moer schelen.

Vanwege de uitspraak van de rechter, in Zweden, gaat Turkije voor toetreding van Zweden tot de navo liggen. De rechter, in Zweden, vond de ‘rechten van de mens’ belangrijker dan het politieke gekonkel over macht en verdeling. Vanwege de uitspraak in Nederland mag een Brit zijn schoonfamilie niet bezoeken tijdens kerst. Op het eerste gezicht niet iets om wakker van te liggen. Maar de rechter in Nederland gaf aan, met deze uitspraak, niets op te hebben met de ‘rechten van de mens’. Hij koos voor politiek gekonkel en verdeling.

In Nederland ben je, vanaf nu, vogelvrij. Vrijheid van meningsuiting is ons sinds gisteren ontnomen. Hoogleraren en advocaten piepen een beetje maar wijzen vooral de weg. Het volk doet oogkleppen op en bereid zich voor op de wintersportvakantie.

Bron van zijn, die ik ontmoet in wat mij ontroert. Ik geef u een naam opdat ik u een plaats kan geven in mijn leven. Bundel uw licht in mij, maak het nuttig.

Vestig uw rijk van eenheid nu, uw enig verlangen hangt dan samen met het onze. Schenk ons wat we elke dag nodig hebben aan brood en inzicht. Maak de koorden van fouten los die ons vastbinden aan het verleden. Opdat wij ook anderen hun misstappen kunnen vergeven. Laat oppervlakkige dingen ons niet verleiden.

Uit U wordt geboren de alwerkzame wil. De levende kracht om te handelen. En het lied dat alles verfraait, en zich van eeuw tot eeuw vernieuwd.

Één reactie op “20 december 2022, vind er echt nergens iets over!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *