Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 december 2022, het regent!

Jammer. Sam vond het ijs geweldig! Toen hij door had dat tie eroverheen kon rennen ging tie ervoor. Maar dat is nu ff afgelopen, zonet wilde hij nog niet naar buiten. Je hoort, de regen, natuurlijk heel goed in zo’n caravan. Het lijkt altijd veel harder te regenen dan het werkelijk doet. Maar regen heeft Sam helemaal niets mee. Hij stak even zijn kop naar buiten, keek omhoog, draaide zich om en sprong het bed weer op. Andere x baas.

Tis eigenlijk wel heel fijn dat het niet meer vriest. 1 belangrijk dingetje bij de stal is een bestrating. Rondom de stal is het 1 grote modderzooi, das niets voor langoren. Breken ze hun poten. Er moet dus bestrating komen. Tegels zijn er genoeg te vinden op internet maar tegels leggen als de grond bevroren is is lastig heb ik gelezen. Iets betegelen is namelijk niet iets wat ik dagelijks doe, kheb het nog nooit gedaan, ben dus wat instructie filmpjes gaan bekijken. Het ziet eruit als ontzettend zwaar werk. Maar ik zal het best wel kunnen.

Der komt veel spitten en sjouwen bij kijken, das wel gezond voor mij. En zand, kilo’s zand. Moet er maar niet teveel over nadenken, gewoon aan de slag gaan. Komt vast goed.

Kheb zo’n zin om weer dagelijks met ze te gaan lopen. Al gaat dat wel een uitdaging worden. Lou en Smurf zijn muildieren. Das toch een ander slag. Iets onrustiger, nou laat ik het anders zeggen, hartstikke schizofreen. Je weet nooit hoe ze gaan reageren, de ene x als een ezel, stoïcijns en rustig, de volgende x als een shetlander, schrikkerig en opgefokt. Tis meestal het laatste btw. Om in mijn eentje, met alle 4 de langoren de straten onveilig te gaan maken is misschien een brug te ver, kheb natuurlijk Sam ook nog!

En honden en ezels, hmmmm, dat is niet meteen een top combinatie. Daar zullen nog wel wat kringgesprekken voor nodig zijn. Het gaan drukke weken worden! Maar het gaat vast lukken. We zijn niet voor niets samen! Komt tijd, komt raad…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *