Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 december 2022, genoten gisteren!

En nu weer op naar vandaag. Het was koud vannacht. Kheb het er nog niet over gehad, het weer heb ik links laten liggen de afgelopen dagen. Hopende dat het door zou vriezen, weken, maanden lang. Tis helaas weer afgelopen. Jammer…

Tis zondag, ik voel dat er verandering in de lucht hangt. Ik zit ook bijna op 1000 stukkies volgens mij. Nog een stuk op 30 en dan is het zover. Door mijn ziek zijn weet ik niet meer precies hoeveel ik er gemist heb. Maakt verder ook niet uit, tis alleen wel een leuk idee. 1000 stukkies, 1000 ochtenden waarin ik mijn gedachten orden. Er hangt verandering in de lucht. Ik ben er klaar voor!

Als 1 van de weinige, das wel jammer. We zitten vast in het VERDIENMODEL. Verdienen is het gif van de aarde, niemand verdient meer dan een ander. Iets komt je toe, verdienen is BS.

Hoe die boodschap te brengen is mij nog niet duidelijk, tis niet dat ik met open armen ontvangen wordt als ik erover begin. Misschien dat de Fryske Filosoof mij kan helpen. Aankomende week gaan we een nieuwe podcast opnemen. Volgens mij heb ik nummer 2 hier nog niet gepost, stom! Ik ga vandaag naar de kerk, tis al ruim een jaar geleden dat ik geweest ben. Ik voel dat ik moet gaan, al een paar dagen. Misschien als voorbereiding op de podcast? We gaan het zien. Wat een warrig stukkie weer, sorry…

https://anchor.fm/koert-krouwel/episodes/De-Filosoof-en-de-nar-e1s29lr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *