Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 december 2022, ik ga vandaag naar een Fair!

Das lang geleden! Tot een paar jaar geleden stond ik iedere winter, rond deze tijd, op de Royal Christmas Fair in Den Haag. Daarvoor stonden we in Beesd, op de Christmasfair van landgoed Marienwaerdt. Man, dat was leuk! Winterfair’s vond ik leuker dan Zomerfair’s, er hangt een apart sfeertje, een, ondanks de kou, warme sfeer.

Tis eigenlijk de eerste x sinds de intreding van de QR dat ik weer uit ga. Het lukt mij nog steeds niet een kroeg of restaurant binnen te gaan zonder te denken aan de tijd dat ik er niet in mocht. Dat heb ik btw ook bij winkels. Gelukkig heb ik weinig tot niets nodig, kheb alles wat mijn hartje begeert.

Vandaag mag ik poffertjes bakken, das wat anders dan picanha’s en varkensbuiken maar vast net zo gezellig! Zelf wou ik graag een bokje roosteren, helaas was dat gecompliceerder dan voorzien. Poffertjes dan maar! Ook lekker, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *