Categorieën
Niet gecategoriseerd

16 december 2022, 3616!

Er zijn er volgens mij nog nooit zoveel geweest. En wat ik gisteren zei is niet gebeurt! Gisteren waren er in week 48 3404 mensen overleden vandaag zijn het er 3400, maar 4 mensen opgestaan uit de dood in week 49. Maar week 49 was een slagveld! 3616! Wauwwww…

In Duitsland is een rapport uitgekomen waaruit naar voren komt dat de oversterfte overduidelijk gelinked is aan de vaxxxinaties . Bij het artsencollectief.nl kan je hier meer info over vinden. Tis dus al gewoon bewezen dat er een relatie is tussen het doodgaan van jonge gezonde mensen (maar vooral ouderen) door een zogenaamd veilig en effectief medicijn. En de Nederlanders houden hun bek. Al 3 jaar, man wat voel ik me machteloos.

Die heks in Brussel heeft afgelopen week, samen met haar galgengebroed, besloten de EU volledig te slopen. 3616 doden is nog niets, het gaan er nog veel meer worden. Je zou er, trouwens, bijna wat van denken. Op 16 december komt uit dat er 3616 mensen zijn overleden in week 49. Tis maar goed dat ik geen complotdenker ben.

De EU gaat landen die ons voorzien van zand, staal, kolen, van zeg maar de grondstoffen waarop onze maatschappij is gebouwd, extra belasten. Carbon Tarieven. Wij zijn als Europa genoodzaakt zo’n beetje alles te importeren omdat we zelf weinig waardevolle grondstoffen bezitten. Die rommel komt vaak uit derde wereldlanden en die gaan we nu laten betalen voor de uitstoot die wij met hun grondstoffen gaan realiseren. Dus arme, kleine, donkere kindertjes halen rotzooi uit de grond in Ghana, wij halen die rotzooi op met grote, vervuilende tankers, leggen hier een snelweg aan met die zooi en dan moeten die kleine donkere mannetjes betalen voor de uitstoot. Das lachen niet? Ik zal nog wat storten op giro 555.

O nee, dat gaat niet, kheb geen bankrekening meer. Man wat ben ik er klaar mee, ben zo blij dat ik mijn stukkies heb, kan ik het van me af schrijven. Krijg tegenwoordig brieven binnen die mij aangeven dat ik mijn bestaansrecht aan het verliezen ben. Wat een kolder, ik heb geen enkel recht en bestaan doe ik, daar komen ze nog wel achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *