Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 december 2022, morgen weer de doden per week bij het cbs.

Vorige week helemaal niet over gehad. Tis ook een saai onderwerp, doden. Je hebt er weinig meer an. We zitten al een tijdje boven de 3400, maar gelukkig staan er elke week weer doden op. Vorige week vrijdag waren er 3404 doden te betreuren over week 48. Maar dat kunnen er deze week zomaar minder dan 3300 zijn. Statistieken! Kheb het er al vaker over gehad.

Het is echt ongelooflijk hoe het nieuws het nieuws niet brengt. Peru zit sinds deze week in een staat van beleg. Lezen we er iets over in de krant? In Brazilië gaan dagelijks miljoenen mensen de straat op vanwege volgens hen overduidelijke fraude. Ondertussen is Sri Lanka uitgeroepen tot beste als het gaat om het halen van de esg goals door het wef. esg staat voor Enviromental Social Governance, Sri Lanka haalde een score van 98%. ik kan me nog herinneren dat het, een paar weken geleden, een zooitje was in dat land vanwege voedsel en brandstof tekorten. Laat het weghalen van die twee items, bij je bevolking, nou precies zijn waarop je kan scoren als het gaat om de esg goals! Chapeau Sri Lanka!

Nigeria heeft sinds afgelopen week een limiet op de hoeveelheid cash die je van de bank mag halen. De regering is nu een jaar bezig om de E-naira aan de bevolking te slijten maar die verdommen het dat ding te gebruiken. Een beetje dwang is nu gewenst, cadeautjes hebben niets geholpen. Wat een geweldige gasten daar in Afrika! Nog geen 6% is gevaxxt ondanks flinke propaganda vanuit het westen en nu weigeren ze ook onze geldsystemen. Jammer dat de Marokkanen niet door zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *