Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 december 2022, en weer is het me niet gelukt..

1 van mijn kids zei het wel leuk: “Je zegt altijd dat je hier vaker bent geweest pap, nou dan heb je er weinig van geleerd. Hoe jij je boodschap brengt komt totaal niet over,” Das hard, maar ze heeft gelijk.

Het fijne is, het gaat niet om mij. Das trouwens wel een dingetje, als ik dat zeg in deze op zichzelf gerichte wereld. Zeker in de bubbel waarin ik me nu af en toe begeef, is het vinden van jezelf mega belangrijk. Draait alles om jou, en tja daar geloof ik niet in. Dit fysieke, harige, hoopje cellen is hier niet voor zichzelf, hoe graag ik dat ook zou willen. Zou trouwens wat zijn. Dat een ziel, tig levens lang, continu op zoek is naar zichzelf. Maar tis wel een mooie afleiding van waar het volgens mij om draait.

Op naar het volgende avontuur! Ik moet aan de slag met de stal in orde te maken voor de langoren. En dan zodra ze hier zijn gaan oefenen met voor de kar lopen. Elanor weet wel hoe het moet nu ik nog! Het zou mooi zijn als we over een maand of 3/4 op pad kunnen. Tis ff afwachten wat er dan nog over is van de wereld maar lopen gaan we! Er zijn narren nodig….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *