Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 december 2022, ben ik nou de enige?

60.000 Argentijnen schijnen er in Qatar rond te lopen. Er zijn er 45 miljoen, das dus, ruim, meer dan 1% van de bevolking. 40.000 Mexicanen, het barstte er van de Uruguayanen, wat een feest daar in Zuid-Amerika. En wat ik nou zo gek vind? Ik heb altijd het idee dat ze daar omkomen van de honger, het geweld, de onrusten, burgeroorlogen, inflatie en deflatie, ik bedoel Argentinië? Dat land is toch altijd failliet?

Der is noch iets vreemds aan de hand in Zuid-Amerika. De USA is bezig Haïti binnen te vallen. Vanwege humanitaire redenen volgens de NYtimes maar desondanks, ze vallen het land binnen. Uit betrouwbare bron heb ik gehoord dat de Haïtianen geen idee hebben om welke humanitaire redenen het gaat, buiten het uitbuiten en verkrachten van de bevolking (vooral de kinderen) van Haïti om. Daarnaast bezit het land veel rijkdommen, het barst uit zijn voegen van de edelmetalen en delfstoffen waar de Amerikanen, al jaren, wellustig naar kijken. Redenen genoeg om een buurland te bezetten, toch? Waarom hoor je er hier niets over?

Nog ff een verhaaltje tussendoor. De Clinton foundation, man man man, heeft sinds die orkaan een speciale Haïtiaanse afdeling. Tot niet zolang geleden nauw verbonden met de Lolita Express van de onlangs overleden heer Epstein. Om de aanvoer van vers, jong, maagdelijk vlees op een goede manier te regelen werkt niets zo effectief als een ex-president met een humanitaire instelling en een perverse mind. Eeeehhh daar vergis ik me in! Een president die in-charge is, is nog veel effectiever, dan bezet je gewoon het land!

Tis zo fucked-up. Ik hoorde net een gemeenteraadslid van de gemeente Midden Groningen zeggen dat ze wel geld krijgen om asielzoekers op te vangen en eten te geven maar niet om de minima te voorzien van voedsel. Dat is nou eenmaal landelijk beleid zei de burgemeester erachteraan. Hoelang nog? Ik ben er zo klaar mee…. Ik ben toch niet de enige?

Één reactie op “3 december 2022, ben ik nou de enige?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *