Categorieën
Niet gecategoriseerd

2 december 2022, Het wemelt van de zieken: ‘Het hele patroon zoals we dat voor covid kenden, is verstoord’

Dit is een kop uit een krant van vandaag. Het RS-virus, het noro-virus, rota-virus, griep-virus en nog wat andere hoax-virussen tieren welig rond. Het RS-virus is tot epidemie verklaart, tis wachten op een vaccin…

Ondertussen is het weer vrijdag! Komt het cbs met zijn Doden per Week. Nou ik kan jullie vertellen: “tis een zooitje bij het cbs.” Anders kan ik het niet verklaren. Vorige week gaf het cbs aan dat er 3302 mensen zijn overleden in week 46, vandaag zijn dat er volgens datzelfde cbs, 3178. 124 mensen die, afgelopen week, uit de dood zijn opgestaan. Ik volg deze cijfertjes nu ruim een jaar en dat is toch wel een record. Dat er nog wel eens een paar bijkomen ok, af en toe vallen er wel eens een paar af maar 124? In 1 week? Bijna 20 mensen die, per dag, opstaan uit de dood? Dat moet toch opvallen in zo’n klein landje als Nederland?

In week 47, dat was vorige week is het weer hard gegaan met de doden. Bijna 3400, op 4 na. Maar dat kan volgende week weer heel anders zijn! Kunnen het er zomaar 3200 zijn. Niets is zo manipuleerbaar dan statistieken. Tis net als met virussen, wie gaat het controleren? Dat er nog nooit, ik herhaal: “NOG NOOIT”, een virus is geïsoleerd vertellen ze er niet bij. Dat het bestaan van virussen is gebaseerd op veronderstellingen, op computermodellen, op gebakken lucht, wat maakt dat uit? Trust the Science.

Gisteren circuleerde er in 1x een filmpje van een man uit Haaksbergen op het internet. Ik vind het fascinerend hoe snel zo’n berichtje via allerlei kanalen op je af komt. Ik ken mensen die al 3 jaar roepen dat het niet klopt, die al jaren aan de deur kloppen bij allerlei instanties, maar nooit een podium krijgen, maar dit specifieke filmpje zie je dan in 1x overal, wonderbaarlijk!

Niet dat er wat mis is met wat de man zegt, maar waarom hij? Waarom niet dr. Jane Ruby of huisarts Rob Elens? Of die 37 jarige verpleegster uit Duitsland die gisteren is vrijgesproken. Wat een heldin! Ruim 8600 bejaarden had ze ingespoten met een zoutoplossing ipv het Corona-vaccin omdat ze het niet vertrouwde. In eerste instantie kreeg ze 6 maanden voorwaardelijk maar in hoger beroep is ze vrijgesproken. Deze mensen roepen al jaren dat het niet klopt. Kloppen al jaren aan bij gemeenteraden en andere politieke instanties zonder gehoor te vinden. Maar juist nu vind zo’n filmpje van deze Haaksbergenaar zijn weg naar de massa. Tis fijn dat delen van de waarheid naar boven komen maar ik vertrouw het voor geen meter. Het hele spel is zo goed in elkaar gezet. Alles wordt gecontroleerd. Remember December….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *