Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 december 2022, het kan echt niet gekker volgens mij!

Een paarden ontwormingsmiddel noemde, wie was het ook alweer? Hugoootje? Of die dikke? Was het die heks? Maakt ook niet uit, ivermectine werd gekwalificeerd als ontwormingsmiddel voor paarden, niet geschikt voor menselijke consumptie. En nu wil een arts dat tie massaal wordt verstrekt🤠, ik kom niet meer bij!

Korstschurft, of ook wel Noorse schurft genoemd komt door een afname van het immuunsysteem. Tis eigenlijk niets anders dan gewone klassieke schurft alleen is je lichaam zelf niet in staat die beestjes een beetje in toom te houden. Ze voelen zich bij korstschurft iets teveel op hun gemak in ons lichaam waardoor ze zich daar ook gaan vermenigvuldigen. Het kwam tot een jaar of 2 geleden eigenlijk alleen maar voor bij ouderen, of zwakkeren in de samenleving, nu vooral bij de sterksten onder ons, de jongeren. Even een kleine aanvulling, de gevaxxxineerde jongeren onder ons.

En dat komt niet door een gebrek aan hygiëne zoals vaak wordt gedacht. Die beestjes sexxxen onder je huid, daar is het lastig wassen. Nee een goed functionerend immuunsysteem zorgt er voor dat die mijten opsodemieteren, die voorkomt dat ze zich iets teveel op hun gemak gaan voelen. Van die arts mag ivermectine daar nu voor zorgen. Een paarden ontwormingsmiddel.

Gaan we die ‘mensen’, die dikke, die heks, hugoootje ooit ter verantwoording roepen? Wat denken jullie? Persoonlijk vind ik het niet zo belangrijk meer. Marionetten zijn het, leeggelopen opblaaspoppen overeind gehouden door zwartgallige haatwinden. Losse flodders, geen aandacht waard. Die kruipen straks vanzelf wel weg in de krochten van het kwaad. There are bigger fisch to catch!! Kheb zo’n zin ze op te zoeken. Sam ook, hij kijkt me hongerig aan. Vandaag maar eens aan Frodo vragen of hij het ziet zitten. Elanor huppelt er dan wel achteraan. Smurf, Lou, Luuna, wie gaan er nog meer mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *