Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 november 2022, bijna kerst!

En deze kerst mag je, zoals het er nu naar uit ziet, bij elkaar op visite, onbeperkt! Mij kan het met kerst niet druk genoeg zijn. Kerst hoort een feest van verbinding te zijn. Zullen we er een feest van gaan maken? Samen?

Nou laat ik het zo zeggen, ik ga er een feestje van maken, 1 waar ik een tijdje op kan teren. En ik hoop dat er een paar lezers langskomen om het mee te vieren. Ouderwets spelletjes doen, een stukkie wandelen en wie weet kunnen we wel schaatsen tegen die tijd! Het schijnt koud te worden…

Een warme troostende soep, stoofpeertjes en een gebraden kippetje, warme appeltaart, dampende koppen chocomel of een heerlijke vega ovenschotel. Voor ieder wat wils, gewoon gezellig samen zijn.

Laat ik mc daar mee bezig gaan houden, voor je het weet is het zover! Ik weet het, eerst nog even die andere baard op dat witte paard maar dan is het zover. Samen zijn, daar is kerst voor bedoeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *