Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 november 2022, het was een fijne, mooie avond.

Misschien moet ik mijn extremisten pet maar aan de wilgen hangen. Nou laat ik eerlijk zijn, ik denk dat tie zichzelf al aan de wilgen heeft opgehangen. Ik kon hem gisterenavond niet meer vinden, hij was er vandoor. Nergens voelde ik de drang om de sfeer ff wat op te poken. Hier of daar een zogenaamde scherpe opmerking te maken. Ik was blij dat ik er was, dat ik erbij mocht zijn. Dankjulliewel!

Tis, tenslotte, best bijzonder dat je vader op zijn 83ste officieel gaat samenwonen met z’n vriendin. Het mooie was dat je voelde dat ze gelukkig zijn met elkaar. Dat voelen was fijn, dankjulliewel.

Mijn 5 dagen ziek zijn is niet voor niets geweest. Tis schijnbaar nodig om erachter te komen dat het bij mij ligt, niet bij het veranderen van de anderen. Ondanks dat ik met Zijn teksten ben opgegroeid begin ik de inhoud nu pas een klein beetje te snappen. Maar gelukkig heb ik nog ff! Tijd genoeg om nog veel meer te voelen. Om nog dankbaarder te zijn, dankUwel…

Één reactie op “27 november 2022, het was een fijne, mooie avond.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *