Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 november 2022, vorige week werd de apec gehouden.

apec 2022, in Thailand. Tis een meeting van landen die rondom de grote oceaan liggen. En dat zijn er nogal wat! apec staat voor Asia Pacific Economic Coöperation. Dus klausje is er, macronnetje en zo nog wat van die mannetjesputters. Nu vond niet ver van de apec toevallig de g20 top plaats. Die werd gehouden in Indonesië. Das met een beetje jet nog geen half uurtje vliegen. Ik zeg goe geregeld!

Tis altijd goed mekaar ff in de ogen aan te kijken wanneer je bezig bent met een Reset. Een Great Reset nog wel! Das best spannend. Je doet het met de beste bedoelingen als wereldleider, je staat daar als vertegenwoordiger van je volk, en dat volk is niet altijd even blij, dus dan is het goed om steun te vinden bij je vrinden. Jij en je vrinden doen het tenslotte voor het volk, al snappen die dat niet altijd even goed.

Ik was zo benieuwd! Of ik ergens iets zou lezen, horen of zien over het logo van de apec 2022 te Thailand. Maar nu een week later ben ik tot de conclusie gekomen dat het niemand een fuck interesseert. Of ben ik echt de enige die het ziet? Is er verder niemand die ook maar iets van een overeenkomst ziet met een symbool van een jaar of 80 geleden? Dat moet het zijn, ik ben gewoon te achterdochtig, achter al die inclusieve kleurtjes schuilt geen kwaad, geen nationaal socialistische droom, ik ben dan ook geen “distinguished” speaker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *