Categorieën
Niet gecategoriseerd

19 november 2022, zooooo das koud.

Ik kijk eigenlijk niet zoveel meer op een weerapp. Dat in tegenstelling tot mijn vorige leven. Tis net als tijd, ik zie het wel. Maar hier had ik geen rekening mee gehouden. Dit is toch wel koud. Zou het de koudste 19de november zijn ooit gemeten?

Tis wel lekker hoor, je slaapt er zo goed op. Alleen tijdens het pissen is het niet leuk. Niet verder vertellen maar ik pis altijd buiten tegen een boom ‘s nachts. En aangezien niemand me ziet sta ik daar dan piemeltje naakt. Maar vannacht had ik een vestje aan, en ik kan je zeggen dat was niet genoeg. Ik was even bang dat ik, voordat ik de laatste druppel eruit had geperst, zou zijn vastgevroren. Raar want daar had ik gisteren nacht helemaal geen last van. Zo zie je maar, niets zo veranderlijk als het weer.

Nog even over het dinertje van afgelopen donderdag. Ben natuurlijk weer vergeten foto’s te maken. Nou vergeten, tis gewoon te druk. Het waren 18 mensen en das toch best veul in je eentje. Een hoop gesjouw vooral. Ik kom er dan gewoon niet aan toe. Maar het was een succes. De maaltijd deed de harten van deze ambtenaren wat sneller kloppen! Volledig SDG proof. Vega, alles ingekocht op nog geen 5 minuten fietsen. De schnitzels van kaas waren zo’n s6 dat er gevraagd werd om een workshop. Kweet niet of dat zo’n goed idee is.

Kaas maken is namelijk vooral wachten. Ff wat doen en dan weer wachten. En wat ga je dan doen tijdens dat wachten? OH’n. En in mijn geval is dat niet zo verstandig met ambtenaren van een gemeente. Maar op zich is het niet zo’n slecht idee. Maar dan voor wappies, dat lult wat makkelijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *