Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 november 2022, kheb gisteren weer paneer gemaakt.

En niet een beetje maar heul veul. Vanavond komt er een groepje en die blijven eten. Tis een ontzettend woke groepje. De SDG’s lezen voor deze mensen als de bijbel, dus vega, gelukkig niet veganistisch. Btw de hapjes vooraf mochten wel met vlees, nou vergeet het🤠.

Maar nu ga ik die paneer, die ik heb opgeleukt met nigellazaad en fenegriek, bakken als schnitzels. Althans die met fenegriek. Dat lijkt me erg lekker. Nooit geprobeerd maar dit is een uitstekend gezelschap om op te testen. Tezamen met spruitjes met tamme kastanjes, stoofpeertjes en een mooie aardappelpuree moet dat een kleurrijke, gezonde, SDG-proef maaltijd worden. Alles (op de zaadjes na, ons zaad is niet productief genoeg) komt hier op nog geen 5 minuten fietsen vandaan. Ik ben volledig compliant. Trots.

De kaas zelf smaakt heerlijk! Ik kruid de kaas nu voor ik hem pers. Das echt lekker. Dit moet een succes worden. Ik ga er aan proberen te denken om wat foto’s te maken. Meestal vergeet ik dat in het heetst van de strijd. Hieronder een foto van de kaasjes, en natuurlijk 1 van Frodo met Lou. Het gaat weer een mooie dag worden. Maken jullie er ook wat van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *