Categorieën
Niet gecategoriseerd

20 november 2022, wowww, bijna 1000 stukkies.

Nog een stuk of 50 en dan ben ik er. Bijna 1000 dagen, das best veel. Salomon scheen 1000 vrouwen te hebben, daar moet je toch niet aan denken! Maar 1000 stukkies is mogelijk, tis me best goed afgegaan. Kheb er lol an.

Segregation is volgens klausje het grootste probleem in de huidige wereld. Hij mocht, tijdens de G20 top, de wereldleiders toespreken. Even voor de goede orde, de G20 top is een bijeenkomst voor gekozen presidenten, ministers en hun ambtenaren en naar nu blijkt dus ook klausje en billy, billy mocht ook meepraten over segregatie, en hoe ze dat gaan oplossen.

Het gaat wel even duren zei klausje maar door te kiezen voor 1 wereldleider gaan we de segregatie tegen. Zo werd hij ook binnengehaald, als de nieuwe leider, daverend applaus, flauwvallende dames (maar dat kan ook van de vaccins zijn) en gillende fans. is het raar als ik me afvraag wat die vent daar doet? Hij is toch geen gekozen president? Of premier? Die heks uit Brussel zit er ook, angela heet ze. Nooit heeft er iemand op haar gestemd maar ze beslist wel over onze toekomst. Waarom zou ik me iets van die mensen aantrekken?

Laten we ons bezighouden met een alternatief. Dat heb ik mijn dochter tenslotte beloofd. Alleen ga ik dat niet redden, maar dat hoeft ook niet. Het gaat nog wel even duren maar de eerste stappen zijn gezet. Vandaag een belangrijke dag! Wat zou het mooi zijn als de stukkies in elkaar vallen. Dat het gaat lukken daar ben ik van overtuigd. Dat alternatief gaat er komen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *