Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 november 2022, vorige week vrijdag melde het cbs dat er 3243 doden te betreuren waren in week 44.

Deze week is dat cijfer bijgesteld naar 3187. Weer, ruim 50, mensen die zijn opgestaan uit de dood en niemand die er iets over hoort. Mij lijkt het een mirakel, tot een tijdje geleden was het juist andersom. Meestal vind men nog wel een paar doden hier of daar, althans dat vertellen de statistieken. Maar tis nu al een paar weken juist omgekeerd. Tientallen doden zijn een week later niet meer dood, ik blijf dat gek vinden.

In Denemarken zijn ze gestopt met het vaxxxen van mensen onder de 50. Tis daar geen geheim meer dat het nemen van de prik een veiligere en effectievere weg is naar de dood dan covid. Hoe de dood zijn intrede doet bij de gevaxxxten is voor iedereen verschillend. Het vaxxxin trickert juist daar waar je gevoelig bent. Een aanval op je immuunsysteem is wat het gif teweegbrengt, veilig en effectief, wat een BS.

Tsja ik wil het er eigenlijk niet meer over hebben maar het komt steeds dichterbij. Volgens de cijfertjes van het rivm hebben al weer 3,3 miljoen mensen de 5de booster gehaald. Er loeit op dit moment weer een sirene hier niet ver vandaan. Verdomme, in 2020 stond ik op de dam, een stil eenzaam protest tegen de leugens maar het worden er alleen maar meer. Het lijkt er dus op dat roepen en schreeuwen geen enkel nut heeft. Tsja ik moet eerlijk zijn, zeker naar mezelf. Ik moet het nog kleiner maken. Daar ligt de oplossing maar, man, wat is dat moeilijk voor mij. Toch ga ik mijn best doen, ik beloof het….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *