Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 november 2022, zoooooo ben ik ff laat wakker!

Lag er ook laat in maar das meestal geen reden om niet om 6.00 wakker te worden. Dan moet ik nl poepen, das altijd zo. Behalve vandaag.

Nou was het gisterenavond ook errug gezellig en daardoor wat later geworden dan normaal. Ik ben voor de derde x naar de inloopavond van Frij Fryslan geweest. Een coöperatie van mensen die inzien dat het anders moet. Tis zo fijn om niet voor gek te worden verklaard. Om een hele avond gewoon te kunnen zeggen wat je wil zeggen. Ja, daar geniet ik echt van.

Fryslan, op mijn 18de was Leeuwarden de grote stad waar ik vanuit Dodewaard heentrok. Mijn eerste stappen naar zelfstandigheid (lees de kroeg) zette ik hier. De Brouwershoek, Ode en de Bombardon hebben onuitwisbare herinneringen in mijn hoofd vastgelegd, het was een mooie tijd. En die gaan we herbeleven, nog grootser maken! Fryslan Boppe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *