Categorieën
Niet gecategoriseerd

7 november 2022, ff over Sam.

Het gaat lekker met hem. In februari zijn we een jaar samen en volgens mij heeft tie het wel naar zijn zin hier. Sam was wat onzeker toen ie hier aankwam maar das redelijk aan het verdwijnen. Hij komt steeds meer op voor zijn rechten. Das prima, zolang hij maar doet wat tie moet doen, lol maken en slapen.

De afgelopen tijd hebben we genoten van de kastanjes. Ik gooide ze weg en dan haalde Sam ze weer op. 1 op de 5 haalde dat heel, de rest kwam in stukkies. Iets kapot bijten is erg verleidelijk voor ‘m. Sinds een paar dagen zijn we weer overgestapt op een stok. Ook die moet kapot maar dat duurt gelukkig wat langer. Nu moet ik Sam nog zover krijgen dat tie hem zonder te zeuren weer aan mij teruggeeft. Das nog een dingetje,

Tis niet echt een eter, hondenvoer vind tie maar zo zo. Liever eet tie met ons mee. Maakt niet uit wat wij eten volgens Sam moet dat wel lekkerder zijn dan brokken. Yoghurt, Sam eet het. Kijkt tie me wel ff aan zo van: Echt? Eet jij dit? Okay…

Vaak meng ik een restje van ons eten met zijn brokken. Uren is hij dan met zijn eten bezig. Ieder brokje wordt zorgvuldig afgelikt en naast de voerbak gelegd. Waarna ik ze er weer ingooi en hij besluit ze dan maar op te eten.

We.voeren steeds langere gesprekken. Vooral over wie waar moet zitten of liggen. Sam ligt het liefst daar waar ik zit of lig en dat gaat niet. Kheb een vrij groot bed en Sam ligt dan graag met zijn kop op mijn benen. Onder een deken liggen vind tie trouwens niets. Maakt niet uit hoe koud het is. We hebben lol samen, passen goed bij elkaar. Fijn dat hij bij mij mag zijn! Dankbaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *