Categorieën
Niet gecategoriseerd

6 november 2022, vandaag weer een strijders dag, op naar Amsterdam!

We gaan op eigen titel koffie drinken bij Halsema. Het maandelijkse uitje van de wakkeren. Ff bijtanken, om elkaar moed in spreken, je keuzes te bevestigen, om ff onder elkaar te zijn. En natuurlijk om je verontwaardiging te uiten voor het wegblijven van dhr. Icke, die ondertussen in zijn vuistje lacht. Commercieel had hij het zich niet beter kunnen wensen.

Tuurlijk was hij liever naar A’dam gekomen maar man! Een betere reclamecampagne? Hoe dan? Heel Nederland kent de beste man in 1x. Het zal zijn boekverkoop geen windeieren leggen. Gun ik hem hoor! Al ruim 30 jaar waarschuwt hij ons voor wat er nu gaande is. Maar ik vraag me wel af waarom? Waarom geven ze hem deze aandacht? Had je hem gewoon zijn babbeltje laten doen op de Dam over reptielen breinen en complotten die terug gaan tot ver voor het stenen tijdperk dan was er geen haan die naar de beste man had gekraaid. Waarom deze aandacht?

Niets gebeurd zonder reden, zeker niet in deze tijden. Het landelijk bekend maken van dhr. Icke ook niet. Kheb wel een vermoeden maar meer is het niet. Tis overduidelijk dat er meer onrust moet komen, dat het vuur wat meer moet worden aangewakkerd. Zoeken naar een dialoog is niet waar we voor gaan het gaat om tegenstellingen, om verdeeldheid. Dat begrijp ik, daar zijn we al zo’n 3 jaar mee bezig maar waarom via een mannetje als Icke? Is dat zijn beloning voor al die jaren dat hij in de schaduw heeft moeten opereren? Is het zijn, ‘one minut of fame’?

Waarom Icke? Er zijn honderden mensen die misschien al wel langer aandacht proberen te vestigen op het kwaad. Karen Ramakers Zondag bijvoorbeeld of professor Vernon Cole. Maar ze hebben voor David gekozen, das niet voor niets, zijn karakter speelt een belangrijke rol in het eindspel wat ze voor ogen hebben.

Er zitten zoveel trucjes in de hoge hoed van het kwaad, ze hebben zich zo goed voorbereid. Nu gaat het verhaal niet over de absurde lockdowns, de bijna gedwongen vaccinaties of de gierende inflatie maar over holocaust ontkenners en reptielen die de wereld regeren. Maar er zit nog meer achter, dat voel ik. Waarom Icke?

We komen er vast snel achter! Eerst aankomende week maar zien te overleven. De mid-terms verkiezingen in de States. Ik verwacht nog wel een schokje voor het zover is. Iets of iemand wat ontploft of omvalt. Voorgeprogrammeerde events die afleiden van waar het werkelijk om gaat, geniet van deze winderige zondag:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *