Categorieën
Niet gecategoriseerd

4 november 2022, zit hier een beetje in dubio, waar moet ik het over gaan hebben?

Over David? Ruim een week wordt tie door MSM voor gekkie versleten omdat hij gelooft dat reptielen over ons heersen! En nu maggie het land niet in? Raar verhaal. Of over de doden van vorige week? Het zijn er weer meer en dat terwijl er afgelopen week, groot in de krant stond, dat het aantal Covid patiënten in de ziekenhuizen steeds verder afneemt. Daar kan het dus niet aan liggen. Of over God? Ik ga namelijk weer podcasts maken! Niet alleen maar samen met Sietze, beter bekend als de Fryske Filosoof.

Ik droom van een wereld wellicht vergaan.

Ik droom van een wereld waar we elkaar verstaan.

Ik droom van een wereld juist en verguld

Ik droom van een wereld die met hoop vervuld

Ik droom over een wonderlijke reis

Ik droom over kribbe en zeis

Ik droom van wat is de zin

Ik droom van geboorte, dood en alles ertussen in.

Ik droomde dat ik zwevende was

Ik droomde met de sterren als kompas

En ik droom nu, vooraleer ik wakker schrik

De zon, de sterren, dat ben ik.

Bovenstaande is een gedicht van Sietze. Heb ik ff gejat van zijn telegram groep. We gaan het, tijdens de podcasts, hebben over God. Een filosoof die samen met een nar over God gaat praten, klinkt dat een beetje opwindend? Om het nog opwindender te maken worden we begeleid door een jonge, zeer talentvolle, zangeres, actrice, presentatrice genaamd Sarah. Zij moet het in goede banen gaan leiden, en ik verwacht dat dat geen kinnesinne gaat worden.

Zo zullen de reptielen van David langskomen net als de dood. Gaan we het hebben over de 10 geboden, over de verschillen tussen de Koran en de Bijbel. Over de Catharen, de Annunaki, de Oera Linda, Fryslan, verantwoordelijkheid, vrijheid en eerlijkheid. Maar vooral over God en hoe we samen met Hem moeten gaan bouwen aan een nieuwe SAMENleving. Pffff dat gaan we nooit in 1 uurtje redden. Maar dat maakt niet uit, we maken er gewoon een serie van.

De Fryske filosoof en de nar. Vanaf volgende week vrijdag in dit theater, Leuk!

https://t.me/fryskefilosoof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *