Categorieën
Niet gecategoriseerd

3 november 2022, “Waarom zou je het niet doen?”, vraagt Wertheim zich hardop af. “Je ziet dat jongere mensen ook goed ziek kunnen worden van corona. We weten dat de vaccins veilig zijn en je er je voordeel van hebben.”

Tis wat krom opgeschreven maar staat zo op nu.nl en is getekend: Heiman Wertheim hoogleraar klinische microbiologie aan het Raboud UMC. Zonet geplaatst in een artikel op nu.nl. Daarvoor bekeek ik een film over vaccinatieschade. Was weer zo verdomd vroeg wakker, je moet toch wat doen. Ik zit in een aantal vaccinatieschade groepen waarin mensen hun ervaringen achterlaten over de prik. Het is tenhemelschreiend wat je daar leest. Vooruit, 1tje dan.

“Schoonzus, 48, na 1 prik met pfizer, klachten als pijn op de borst, met uitstraling naar arm. Afgevoerd met de ambulance. Niks gevonden. Ook klachten nu, als wegdraaingen met de ogen, die rollen dan gewoon naar boven weg. Hersenscan gehad… niks gevonden… Ik vrees dat de Pfizer spuit hier de oorzaak van is 😪.. kennen andere deze verschijnselen? Een andere schoonzus verloor onverwachts haar kindje na 20 wk, ze was gevaccineerd….En weer een andere schoonzus, 3x gevaccineerd, is steeds haar stem weken kwijt. Op en af.. heel vreemd toch? Nooit eerder gehad… Alledrie leggen ze geen link… en ik ben te moe om er nog langer tegen te strijden …😪 sommigen mensen worden echt niet wakker…😭”

‘Sommige mensen worden echt niet wakker’. Dat lees je veel in die berichten. nou nog 1tje dan:

Op vrijdagochtend kreeg ik een noodoproep (‘mogelijk reanimatie’), hier in DK. Met spoed die kant op gereden. Jongeman van 23-26 jaar (ongeveer?), niet in overgewicht ofzo. Hartstilstand. Ik was er zo’n 11 minuten eerder dan de eerste ambu (buitengebied), hebben bijna 45 minuten lang gereanimeerd (na 30 minuten met een apparaat dat zelf pompt). En ik heb echt veel ervaring met reanimatie. Arts had ondertussen zelfs nog iets in zijn scheenbeen-bot geboord en daar medicijnen in gepompt; dat had ik nooit eerder gezien. Niks mocht meer baten, meneer was doodverklaard. Enkele uren daarvoor was meneer nog gezellig aan het doen met zijn moeder en broer. Geen ziektes of allergieën bekend bij deze knul, gezond en wel. De spoedambu-arts zijn derde ‘spontane’ geval afgelopen week, naast de ‘normale’ diensten.

Duizenden berichten heb ik de afgelopen 1.5 jaar gelezen vergelijkbaar met bovenstaande. En Heiman Wertheim, hoogleraar, zegt, vandaag 3 november 2022, in dit artikel op nu.nl, dat de vaccins veilig zijn.

Morgen de nieuwe cijfers aangaande de oversterfte. Vannacht eigenlijk, rond 02.00. Soms heb ik het gevoel dat al die zielen die vroegtijdig deze aardkloot verlaten, voordat ze naar boven gaan, ff bij mij langskomen. 1 voor 1 zie ik ze aan me voorbij trekken. Heiman Wertheim, Hoogleraar Klinische Microbiologie. We zullen hem niet vergeten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *