Categorieën
Niet gecategoriseerd

29 oktober 2022, laat ik als eerste de moslims bedanken!

Voor het opkomen voor hun eigen normen en waarden. Voor tegengas geven tegen de absurde tirannie van de woke gemeenschap, voor het opstaan tegen de druk van de nieuwe wereldorde om mee te gaan in een door God verlaten systeem waarin de meest gruwelijke misdaden tot een recht worden verklaard.

In 2020 schreef ik het al, het gaat ze om de kinderen. Ouwe mannen als moi zijn allang afgeschreven, daar is geen plek voor in het nieuwe paradijs. Dat hele inclusieve gedoe, dat woke gezeur, is er niet om mij te overtuigen maar tis er voor de kids. Stel je voor dat je nu 6 of 7 jaar oud bent. En probeer je dan voor te stellen hoe de afgelopen 3 jaren zijn geweest! Tis lastig, dat snap ik, maar tis te doen. Neem in je gedachten de mondvodden mee! Hoe het moet zijn geweest toen je 4 was en je moeder, je vader, oma, opa, de begeleiders op de kinderopvang, hoe alles en iedereen een mondvod voor had. 100 x per dag moest je je handjes wassen, ondertussen liedjes zingend over gekleurde pieten samen met een als dragqueen vermomde kleuter’juf’. Tijdens de lunch krijg je meelwormen burgers met broodjes van kakkerlakkenmeel terwijl er een 3D tekenfilm wordt afgespeeld waarin duidelijk wordt gemaakt dat jongens net zo goed kinderen kunnen krijgen als meisjes. Als je al iets geleerd wordt dan gaat dat over klimaatverandering en dat dat jouw schuld is. Scholen zijn indoctrinatie kampen, en wij laten onze kids zo de gaskamers inlopen.

Daarvoor dus nogmaals dank aan de moslims. Voor het opstaan tegen deze tirannie van het grote woke gelijk. Wie weet helpt het om wat meer oude en jonge, blanke, mannen te doen opstaan. Niet om rondjes rond de kerk te gaan lopen tijdens een demo, of boze stukkies te typen op SM, maar om niet meer mee te doen. Om voor de kinderen te gaan staan en ze te beschermen tegen de tirannie. Dat gaat offers vragen, wie zijn er bereid mee te doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *