Categorieën
Niet gecategoriseerd

30 oktober 2022, als ik klausje en consorten was dan zou ik dik tevreden zijn.

Het loopt lekker! De ‘Great Reset’ ontvouwt zich, zoals ik het hier van beneden kan zien, volledig volgens plan. Ik schrijf er dan ook al zo’n 3 jaar over. We gaan richting de 1000 stukkies! Stukkies van een dakloze, onhandige, doemdenker. En ik ben nog niet klaar! Het zou leuk zijn als ik dit tot de finale kan volhouden. Denk niet dat dat gaat lukken maar ik doe mijn best.

Ik begin er steeds meer achter te komen van welke zwakte, klausje en de zijne, het meest gebruik maken. Gisteren sprak ik met iemand, van wie ik veel hou, aan de telefoon. Hij maakte mij duidelijk dat hij vanwege misdragingen van een ander persoon niets meer met diegene ophad. Hij had er van alles aan gedaan maar nu was het klaar, ze zoekt het maar uit, hij had zijn best gedaan. Het ophalen van het bijbelverhaal over de Verloren Zoon ging me wat ver dus gooide ik het over een andere boeg. Ik probeerde een ander inzicht te bieden door te verhalen over haar jeugd waarin veel was misgegaan. Dat het misschien niet over haar gaat maar over hem. Er werd nog wat gesputterd aan de andere kant van de lijn maar het kwartje viel wel volgens mij. Voor deze x, wie weet doet tie er wat mee.

We zijn alleen maar met onszelf bezig. Daar maken klausje en de zijne het meest gebruik van. We doen niets meer samen. Ons leven is volledig geïndividualiseerd. Das niet altijd zo geweest kan ik me herinneren. Kheb zelfs in dit leven nog een staartje meegemaakt van een hechtere samenleving waarin mensen iets voor elkaar overhadden. Van een gevoel van een community waarin mensen rekening met elkaar hielden en bereid waren iets op te geven voor een ander. Das voorbij. We doen alleen nog maar dingen waar we zelf een goed gevoel bij krijgen of voor betaald worden.

Of het nu gaat om de schapen of de wappies, we laten ons precies die kant opsturen die zij van ons willen. Omdat ze weten dat alles draait om onszelf. Ze geven beide kanten precies dat wat nodig is om het vuur te doen oplaaien. Sri Lanka een opstand, gevolgd door een QR-code gekoppeld aan een CBDC. Europa een energiecrisis, gevolgd door een co2 budget, gekoppeld aan een QR-code met daarachter een CBDC. De UK met, zijn volledig gestoorde gang van zaken in de politiek, waardoor er een premier zit wiens schoonvader CBDC trajecten uitrolt in grote landen. China, India de USA ze zijn er allemaal mee bezig. En wij met onszelf ipv met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *