Categorieën
Niet gecategoriseerd

27 oktober 2022, vannacht had ik een ingeving, zomaar, pffff…

Tis elke nacht druk, man, man, man waarom slaap ik niet gewoon? Maar afgelopen week had ik een gesprek met iemand over mijn stukkies en hoe ik kan zorgen dat meer mensen ze gaan lezen. Althans deze persoon vond dat dat een goed idee was, hij vond dat mijn stukkies dat waard waren. Daar liep ik al een paar dagen over te dubben, maar nu ben ik eruit.

Dat wil ik helemaal niet. Ben hartstikke blij met de paar lezers die er zijn. Ze volgen elkaar ook op. Kheb het idee dat er meer verdwijnen dan komen maar dat is ook goed! Soms sturen lezers me een mailtje, dat wat ik schrijf echt niet kan, of dat het onzin is en dat ze daarom ophouden met lezen. Toppie toch? Vooral doen! Ik schrijf ze namelijk niet voor jou, niet voor iemand speciaal, ik schrijf ze voor niemand in het bijzonder.

Zorgen dat ik meer volgers krijg, meer lezers dat ga ik dus niet doen. Is weer een zorg minder! Kan ik me concentreren op het schrijven van deze stukkies.

Één reactie op “27 oktober 2022, vannacht had ik een ingeving, zomaar, pffff…”

Hoi die Koert..
Na veel dingen hier, as verstrooien ouders ( gemis )…ziek enz … eindelijk wat rust en weer even bij jou kijken.
En gelijk heb je.
Het gaat niet om volgers en hoeveel.
Ga je stukkies ff terug lezen.

Lieve groetjes

Diana

Oh ja zou ook wel wat willen schrijven … ( waar doe je dit in of heb je tips? )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *