Categorieën
Niet gecategoriseerd

26 oktober 2022, gisterenavond liepen we in een stad van rond de 35.000 inwoners.

Er was een demonstratie. We waren met nog geen 50 mensen. 0.001% volgens mij maar het kan minder zijn. Er zaten enthousiaste mensen bij! Het was een kleurige en lawaaierige groep! We deden ons best er wat van te maken. Maar 0,001% terwijl het lekker weer was? Terwijl het een prima avond was voor een wandelingetje? Das niet heul veul, maar zegt wel heul veul.

Liefde, Vrijheid geen dictatuur, Liefde, Vrijheid geen dictatuur. 99,999% van de mensen ziet het niet zo’n vaart lopen. Dictatuur hier? Neeeeeeeee. Vrijheid? We kunnen naar de Mac wanneer we willen, de skivakanties zijn al geboekt! Wat nou geen vrijheid? Liefde? Voor wie?

Tis woensdag, tis een drukke week geweest voor de ambulances hier. De 1 na de ander kwam loeiend voorbij. Bijna vrijdag, gisteren een radio DJ in de UK die hartaanvallend stierf tijdens zijn show. 55 was de beste man! 1 jaartje ouder dan moi. Vrijdag komen de cijfertjes weer van het cbs. Steeds meer landen verbieden de vaccins voor kinderen, tieners en zelfs voor mensen onder de 60. Hier niet, hier gaan we door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *