Categorieën
Niet gecategoriseerd

18 oktober 2022, waarom?

Ik hield de frequentie niet hoog genoeg, trilde niet positief mee. Na fakebook en linkeduit in 2020 wordt ik de afgelopen tijd regelmatig uit telegram groepen gezet. Groepen die gaan voor vrijheid, voor samen sterk. Vrijheid zolang je je frequentie maar hoog houd en leuk en gezellig meedoet, en samen sterk? Dat doe je vanachter de computer met een biertje. Vooral niet kritisch zijn, geen negativisme, dat haalt de sfeer zo naar beneden.

Het leuke is dat ik vaak het advies meekrijg van die ‘deug’ wakkeren om een eigen groep te beginnen. En ze wensen me er dan heel veel succes mee. Als je niet meepraat dan wordt je gecanceld, dat is de trend. Dan moet je weg, of op mute, wat een wereld.

Ik wil geen eigen groep. Ik schrijf stukkies. Ik wil ook nergens bij horen. Dat probeer ik ook niet als ik ergens bij hoor. Heb ik nooit gedaan. Daarom hoor ik ook nooit ergens bij. Daar hebben we het hier vaker over gehad. Ik wil met mensen kritisch, eerlijk en oprecht naar de waarheid op zoek. De waarheid recht in de ogen kijken. Alles om ons heen is een leugen alleen de waarheid kan ons verlichting brengen. Je moet er toch niet aan denken om van de ene in de andere leugen te stappen. Maar ja, alleen ga ik die waarheid niet vinden. Alleen ga ik het niet redden. Kheb Sam natuurlijk en Elanor, Frodo, Smurf en Lou. Luuna is heks genoeg om de waarheid te kunnen handelen. Maar laten we hopen dat er meer groepslozen komen. Op zoek naar de waarheid, der is zoveel te doen…

Één reactie op “18 oktober 2022, waarom?”

persoonlijk denk ik dat wij een frequentie hebben die anderen nog niet gevonden hebben. Beetje stoorzender kind of thing.. kwestie van aanhouden in plaats van hooghouden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *