Categorieën
Niet gecategoriseerd

17 oktober 2022, terwijl de ‘wakkeren’ in Nederland hun frequentie hoog houden, gaan China en de US gewoon door met oorlogje spelen.

MSM heeft het niet gehaald, SM ook niet. Op MSM zijn ze te druk met andreeetje en op SM met die frequentie en de white hats van tRump. Resultaat is dat we ons niet druk maken, lekker op vakantie gaan en vertrouwen op een ander. We doen het tenslotte voor die andere…

biden, das die clown in het witte huis heeft, afgelopen weekend, nieuwe sancties ingesteld tegen China. Net op het moment dat xi bezig is met zichzelf nog groter te maken, heeft biden zijn landgenoten opgedragen China te verlaten. Werk je in China als Amerikaan dan moet je het land per direct verlaten. Blijf je in China werkzaam dan verlies je je Amerikaanse burgerschap, nemen ze je je paspoort af.

Dus even recapituleren. xi is bezig met zijn congres waarin hij verteld dat de annexatie van Hongkong een groot succes is en geeft aan dat Taiwan het volgende doelwit wordt. En ondertussen gaat biden alle semi-conductor fabrieken in China sluiten. Dat klinkt logisch niet? Daar zitten vast de white hats achter, laten we nog even doorgaan met het laten trillen van onze frequenties tijdens onze vakantie.

Het gaat weer een leuke week worden, die heks in de UK gaat failliet, Frankrijk branden de Fransen tot de grond af, banken gaan voor het gemak maar een paar dagen dicht en oorlogsschepen maken zich op voor waar ze voor gemaakt zijn. Ik blijf het moedig vinden, op vakantie gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *