Categorieën
Niet gecategoriseerd

15 oktober 2020, tis toch wel zwaar kut dit.

Het zou mooi weer worden! Ik dacht das mooi dan kan ik de tuin nog een x in. Ff alles omspitten en winterklaar maken. En ja, dat kan ook als het regent of miezert maar ik heb er al zo’n hekel aan en dat wordt alleen maar meer als het klote weer is.

Das toch wel jammer. Ik heb het echt geprobeerd maar ik heb geen groene vingers. Tuinieren is niet mijn ding. Als ik de schade op ga nemen van een zomer Koertje in de tuin dan is het geen succes. De rode, witte en bloemkolen? Allemaal opgevreten door de slakken en de rupsen. De stok, spercie en tuinbonen idem dito. Komkommers waren bitter, de grote tomaten gewoon niet te vreten en de andijvie eigenlijk ook niet. Een drama is het! Op 1 ding na…

De weedzaadjes hebben het redelijk gedaan. Al valt daar ook nog een hoop te verbeteren. Ondanks aanvallen van mieren en mijn onwetendheid hebben we toch nog een redelijke oogst. Das wel fijn. Tis niet de betalen die rommel. Maar volgens mij kan iedere klootviool een redelijke oogst halen uit weedzaadjes. ‘T zijn net brandnetels die groeien ook overal. Ik las dat het familie van elkaar is. Dat moet wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *