Categorieën
Niet gecategoriseerd

14 oktober 2022, ik zou het er eigenlijk niet over moeten hebben, niemand praat er meer over, maar toch doe ik het.

Weet je wat het is? Je kan het zo’n pfizermannerje niet kwalijk nemen. Ze werkten met “the speed of science” volgens hemzelf. De snelheid van de wetenschap. Snelheid en wetenschap? Begrijpen jullie hem nog?

Volgens mij had die man geen pillenboer moeten worden maar bij red bull in dienst moeten gaan. Pfizer had de vaccins dus helemaal niet getest op of het zorgt voor minder verspreiding van covid! En toch stonden hugoootje en sloppy joe uit volle borst te verkondigen dat je die prik niet voor jezelf maar voor een ander in je donder propte! En niemand heeft het erover? Bij mij gaat dan het licht uit. Ik kan daar met mijn kop niet bij.

Ik heb een neefje, de beste jongen wil journalist worden. Journalist zijn is tegenwoordig duidelijk iets anders dan in mijn tijd. Mijn neefje is volledig gevaxxt, zijn moeder zet die dingen. Mijn neefje verheugt zich alweer op de aankomende wintersport, hij houd van voetbal en drinkt graag een biertje met zijn maten in de kroeg. Wat tie op school leert weet ik niet maar nieuwsvergaring is het iig niet. Mijn neefje is niet geïnteresseerd in mijn fakenews, 1, zogenaamd beleefd, mailtje dat het goed is iets van mij te horen verder geen enkel woord over de inhoud. Dan ben je een jaar of 18, je zit op de school voor journalistiek en je krijgt een mailtje van je wappie, dakloze, maffe oom die al 3 jaar rondzwerft, elke dag een stukkie schrijft en af en toe met 2 ezels door het land loopt. Dat mailtje bevat een artikel over Florida, dat die staat jonge mannen waarschuwt voor het vaccin. En dan reageer je met: “goed om wat van je te horen” de groeten.

Niemand wil er meer over praten. Tis echt een déjà vu. Maar goed ik heb het doorgegeven. Laat hem maar lachen om die oom, daar in de goot, samen met zijn maten in de kroeg. Ik beloof hem 1 ding, ik zal nooit als laatste lachen. Ik huil al veel te lang….

2 reacties op “14 oktober 2022, ik zou het er eigenlijk niet over moeten hebben, niemand praat er meer over, maar toch doe ik het.”

Zo herkenbaar wat je schrijft ik kan er ook met mijn verstand niet bij…zoveel mailtjes gestuurd naar mensen, familie, ‘vrienden’ soms direct soms vragend soms voorzichtig subtiel…hoe ik het ook verwoord…nooit inhoudelijke reactie….nooit nieuwsgierig….ook niet op de positieve meer spirituele dingen…maf he….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *