Categorieën
Niet gecategoriseerd

11 oktober 2022, ik heb gisteren ff flink moeten optreden tegen Frodo!

Wat een eigenwijze donder is het aan het worden. Maar na een minuut of 10 ging het wel weer en wassie uitgeraasd. Hij kan er ook niets aan doen. Hij wil gewoon graag meedoen, er zijn voor ons, in de aandacht staan! Das een belangrijke voor Frodo, hij is gek op aandacht. Luuna en ik zoeken dan ook een weiland, liefst met schuilstal in de buurt van Leeuwarden. Mocht 1 van de lezers iets weten, schroom niet, en laat een berichtje achter.

Tis niet makkelijk! Je zou denken dat er hier wel een weiland te vinden is voor 4 ezels maar tis lastiger dan gedacht. Ben ondertussen al bij 5 boeren langs geweest, die misschien wel een stukkie land over zouden hebben, maar tot nu toe geen succes. Het zou wel fijn zijn als het gaat lukken, het moet gewoon! We moeten aan de slag. Voor de kar moet er gelopen worden. We moeten mensen blij maken.

Want dat gebeurt direct als je Frodo en Elanor ziet, daar wordt je blij van. Daar ga je van lachen, vergeet je je zorgen bij. En zorgen zijn er genoeg in de wereld, het barst ervan. Dus daar moeten we wat aan doen. Daar zijn Elanor en Frodo voor op mijn pad gekomen, om de zorgen weg te nemen. Om heerlijk te mogen zijn wie je bent. Dat eisen ze namelijk van je. Ezels hebben het meteen door als je niet jezelf bent. Daarnaast helpen ze ons onszelf te herinneren. Het is niet voor niets dat de ezel zo’n grote rol speelt in de bijbel. Laten we opstaan en onszelf samen herinneren! Samen met Elanor en Frodo, alleen nog ff een stukkie weiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *