Categorieën
Niet gecategoriseerd

12 oktober 2022, the Great Reset, dat is wat je hier en daar hoort.

En die volgt, volgens velen, op een ineenstorting van de economieën. Ik denk dat het wel mee gaat vallen. Dat er voor veel mensen een zogenaamd laatste redmiddel uit de hoge hoed van de ecb en de fed wordt getoverd. Het enige waar de elite voor moet zorgen is genoeg angst. Genoeg angst onder de bevolking om blindelings te kiezen voor een veilig en effectief middel. Dit x issie al getest, in China.

In het creëren van angst zijn ze goed! Dat hebben we de afgelopen jaren wel gezien. Of het nu om een onzichtbare nepvijand gaat of om het creëren van een monster waar, tot een jaar geleden, nog gezellig een biertje mee werd gedronken. Helden worden gemaakt, schurken verzonnen, vijanden uit de grond gestampt. Dit alles voor the greater good, the Great Reset.

Ik heb vannacht bedacht dat we moeten gaan volksdansen. Wat denken jullie daarvan? Vroeger deed ik dat, met frisse tegenzin, op vakantiekampen. Laat de Great Reset de Great Reset ik ga gewoon dansen. Vandaag maar eens op zoek naar een leraar. Wie weet zijn er meer mensen die mee willen doen. Dansen verdrijft de angst. Vooral als je het samen doet en daar is volksdansen voor. Lijkt me leuk! Wie doet er mee?

Één reactie op “12 oktober 2022, the Great Reset, dat is wat je hier en daar hoort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *