Categorieën
Niet gecategoriseerd

10 oktober 2022, vandaag naar Elanor, Frodo, Lou en Smurf!

Man wat heb ik daar zin an! Na dit fantastische weekend kan ik me geen mooiere afsluiting indenken. Gisterenavond mocht ik meedoen met een vuurceremonie, afgelopen nacht was het volle maan. Het was een prachtige bijeenkomst met heerlijke mensen die steun vonden bij elkaar. Ik heb gedanst, gelachen, geknuffeld, gezongen, gebeden en ongelooflijk genoten. Wat ik gisteren al zei, ik ben een gelukkig man.

Maar ook een conspiracy denker dus ik dacht ik drop hem hier even. HAK is minimaal 6 weken dicht ivm de energieprijzen, zijn er meer mensen die dat een sterk verhaal vinden? 6 weken, das niet niks! Sorry maar ik geloof daar dus helemaal niets van.

Het volgende schoot mij te binnen, wat nou als HAK bezig is met een reorganisatie? Een verbouwinkje. We moeten als bevolking naar een ander dieet. Een “duurzamer” en meer “verantwoord” plantaardig dieet. Wie kan dat beter introduceren dan onze puur Hollandse groenteman HAK? Dit plantaardige dieet wordt aangevuld met meelwormburgers en kakkerlakkenworstjes en het lijkt mij logisch dat je daar je toko voor moet verbouwen. Tis voor meneer HAK “A small window of opportunity” om gebruik te maken van deze transitie, hij krijgt er waarschijnlijk bakken belastinggeld voor.

Over een week of 4 komt HAKKIE met een reclamecampagne ondersteunt door het ministerie van VWS. Over de vele voordelen van een plantaardig HAK dieet. De wetenschap komt met bewijs dat kakkerlakkenworstjes voor 100% veilig en effectief zijn. Op markten, pleinen en beurzen staan leuke HAK meisjes en jongens stukkies meelwormenburgers uit te delen om ons ervan te overtuigen dat je het voor een ander doet. Voor meneer en mevrouw HAK wie dat ook zijn🤠.

Hahaha, wat grappig, zoek ik net ff op wie de eigenaren zijn van HAK. Dit geloof je bijna niet! HAK is Russisch, hahaha, daar gaat mijn verhaal! Of toch niet? Dat zou het beeld nog veel ingewikkelder maken, wie is wie? Wat een soepzooitje:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *